Cinsel Meselelerinize Kakule
Yapılan araştırmalar neticesinde cinsel eforu çoğaldırıcı tesiri bulunan kakule bitkisi zencefil ailesine ait bir bitkidir.
Özellikle erkeklerin yaşadığı cinsel problemleri hormanlara yaptığı natürel tesirli ile çözen Kakule bitkisi hakkında ayrıntılı balakayı sağlık haberimizde bulabilirsiniz.
Zencefil ailesine ait olan KAKULE bitkisi, yapılan araştırmalar sonunda cinsel eforu artırıcı tesirini tesirinin olduğu söylendi. Özellikle erkeklerin yaşadığı cinsel problemleri hormonlara yaptığı natürel tesirli ile çözen Kakule son zamanların da popüler bitkisi haline gelmeye aday olarak gösteriliyor.
Kakule zencefil ailesinden gelen bir bitki ismi, yapraklı ve çok senelik bir bitki olan Kakule bitkisinin erkeklik hormonlarını ve cinsel eforu artırdığı uzmanlar tarafından kabul edilmiş gidişatta. Dr. Ömer Coşkun, kakule bitkisinin erkeklik hormonlarını ve cinsel performansı artırdığını belirterek “İçerisindeki afrodizyak maddeler hem sizin performansınızı hem de eşinizin isteğini yerine getirecektir” dedi. Her erkeğin arayıp fakat netice bulamadığı performansın kakule bitkisi ile elde edilebileceğini söyleyen Dr. Coşkun, “Kakule erkeklik hormonlarına, performans çoğalışına ve cinsel eforuna efor katan en hoş besinlerden birisidir. Erkekler cinsel hayatı için kakuleyi hayatının bir köşesine koysunlar. İster kakuleyi bir tatlı kaşığı kadar çorbaya katabilir, ister de günde 2 kez Sabah akşam aç karnına meşrubatınız kakule çayı ile cinsel performansınızı çoğaldırarak emelinize ulaşabilirsiniz. Ancak hemen tesir etmeyebilir, en az 1 ay devamlı devam edilmelidir. Performans düşüklüğü her erkeğin fobisi olsa da kakule sizi rahatlatmaya takviyeci olabilir. İçerisinde ki afrodizyak maddeler hem sizin performansınızı hem de eşinizin isteğini yavaş yavaş yerine getirecektir” diye konuştu.
Kakulenin Faydaları
İştahsızlık: Yemeklerle birlikte kullanıldığında iştah açar. Aynı zamanda sindirim sistemini çalıştırır ve fazla mide asidi üretilmesini önler. Gazı alır ve hazımsızlığa iyi kazanç. Hayvanlar üzerine yapılan araştırmalarda kakulenin safra yapımını çoğaldırarak sindirim sırasında oluşan akışkanların bedenden atılmasına takviyeci olduğu neticeyi elde edilmiştir.
Bakteriler: Kakule bakteri, virüs ve değişik patojenlerin yaradılışı baskılar ve hastalıklara karşı bedeni kuvvetlendirir. Ayrıca bakteriler sebebiyle oluşan ağız kokusunu alır.
Cerahat: Cerahat sebebiyle görülen boğaz sızısı, ağız içinde oluşan irinli yaralar, adale iltihaplanması gibi rahatsızlıklara iyi geldiği bilinmektedir. Hindistan ’da eklem sızıları için en çok kullanılan bitkiler arasında yer alır.
Antioksidan: Antioksidanlar bakımından zengin olan bitki zehirli maddelerin bedenden daha kısa müddette atılmasını sağlar ve karaciğerin yükünü hafifletir. Bu özelliği ile böbrek, mesane ve idrar yolu rahatsızlıklarında kullanılır.
Kasılmalar: Adale kasılmalarını rahatlatır ve hıçkırığa karşı kullanılır. Sabah bulantılarını gevşettiği ve kusmaya iyi geldiği söylenmektedir.
Antidepresan: Kakulenin bunalıma iyi geldiği istikametinde rastgele bir bilimsel çalışma bulunmamasına rağmen muhtelif cemiyetlerde orta ve hafif dereceli bunalım rehabilitasyonunda yaygın olarak kullanılmaktadır.
511 toplam, 2 bugün